9.06.12 г.

NikitA

  В тяхната родина те бяха представени като наследнички на "Тату", като приликата е основно по линия на разкрепостеността.

"Никита" имат един албум зад себе си - "Машина", а с всеки следващ свой клип стават все по-дръзки и скандални. Те се сформират през 2008 година в състав Даша Астафьева и Юлия Кавтарадзе като още същата година взимат награда за откритие. Техният клип "Веревки" от 2009-та пък предизвика истински бум след като беше цензуриран. Именно той се превърна и във визитка на тандема. 

Миналата година Юлия е заменена от Анастасия Кумейко, която преди това е била част от групата "А. Р. М. И. Я.". Комбинацията музика и сексапил продължава да е водеща за дуета, като двете имат редица фотосесии за мъжки списания. През април теще бъдат на корицата и на немския "Плейбой".
Анастасия е прекарала детските си години в България, като в София живее почти цялото й семейство, така че тя смята себе си за наполовина българка.

Настя обещава да доведе дуетната си половинка на Слънчев  бряг, където има апартамент, който  посещава минимум два пъти през годината.


https://www.facebook.com/pages/NikitA/242094662483977


 


Няма коментари:

Публикуване на коментар